Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
  •  Story   •  Twee weddingplanners voor de prijs van één
Waarom zou je kiezen voor een winterbruiloft?

Twee weddingplanners voor de prijs van één

Anders dan vele andere weddingplanners kom ik niet alleen, maar neem ik altijd een assistent
mee. En niet zomaar een… maar mijn eigen zus! Twee weddingplanners voor de prijs van één dus.
En dat is praktisch, maar vooral ook erg gezellig.

Mijn zus Dominique (beter bekend als Do) is 10 jaar ouder dan ik, werkt als docent in het speciaal
onderwijs en is moeder van mijn twee lieve neefjes. Ze heeft een talent voor organiseren, omgaan
met stressvolle situaties en weet van elke uitdaging een kans te maken. Dit klinkt als een cliché LinkedIn-tekst, maar gelukkig voor mij is dit allemaal waar. En wil ze mij ook nog eens helpen op bruiloften! Ik keek als mini-Maxime altijd tegen haar op en daarom is het extra leuk dat ik nu mijn passie met haar kan delen. Maar handig is het ook.

We zijn enorm op elkaar ingespeeld en hebben aan een half woord genoeg. Waar we vroeger met walkie talkies speelden, communiceren we nu op de bruiloften via oortjes. En waar we vroeger samen playbackshows opvoerden, staan we nu samen de gasten te woord.

Doordat we samenwerken, kunnen we op meerdere plekken tegelijk zijn. Als ik bij het bruidspaar ben, is zij het
aanspreekpunt voor de aanwezige gasten. Als ik de getuigen wat tips meegeef, zorgt zij ervoor dat de leverancier van de bruidstaart zijn weg kan vinden.

Ook problemen lossen we samen sneller op. Zo waren er eens twee getuigen hun corsage kwijt en dit vertelde ik aan Do. Zij vroeg of ik een stuk touw bij me had – jazeker, in mijn Inspector Gadget-noodkoffertje zit van alles, inclusief touw – en terwijl ik het draaiboek doornam knutselde zij zo twee prachtige corsages in elkaar met bloemetjes van de tafeldecoratie. Niet van echt te onderscheiden! Crisis afgewend, getuigen blij en de foto’s klopten. Zo heeft ze mij en mijn bruidsparen al meerdere
keren uit de brand geholpen. Je snapt dus wel dat ik enorm blij ben met haar. Met haar hulp, steun, inzet en naja… alles wel eigenlijk.

Hebben we dan nooit een zussenruzie? Oh jawel, natuurlijk wel. Zoals dat hoort kunnen we ook lekker kissebissen af en toe. We zijn lekker kritisch naar elkaar en nemen geen blad voor de mond.
Maar zo zorgen we er wel voor dat we altijd kwaliteit afleveren. Na een lange, geslaagde dag als weddingplannersteam proosten we altijd even samen op ons werk. Dit houden we dus nog wel even vol. Als het aan mij ligt, zelfs nog heel lang!

There’s no better friend than a sister, and there’s no better sister than you.