Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
Image Alt

Styling plan

Styling plan

Je pinterest bord tot leven laten komen

Op zoek naar een fantastische styling voor jouw bruiloft, feest of evenement? Groot gelijk!

De styling van de locatie is namelijk erg bepalend voor de sfeer. Ga je voor bepaalde kleuren, een romantisch thema, zomerse festivalvibes, een industriële look of Italiaanse sferen? Wat je ook bedenkt, ik maak het concreet en vertaal jouw idee naar een tastbaar concept. Met een duidelijk overzicht van welke items nodig zijn en hoe je deze neerzet, om zo het perfecte plaatje te creëren.

Geen zin of tijd om het zelf te doen? Dan help ik je ook graag met het bestellen, opbouwen en afbouwen van alle styling. Laat dat maar aan mij over!

Een impressie

Wat ByMacs kan creëren

Industrieel & warm

Een van mijn bruidsparen vroeg mij de styling te verzorgen. De locatie was al enorm sprekend, maar de industriële plek kon wel wat warmte en romantiek gebruiken. Door het gebruik van de juiste materialen en details werd de ruige Metaalkathedraal een romantisch én stoer trouwpaleis.

Classic NYE

Ik werd gevraagd om de styling te verzorgen voor een oud en nieuw feest bij iemand thuis. De host wilde als thema graag de kleuren goud en zwart gebruiken. Na overleg toverde ik de woonkamer om tot een ware NYE-feestzaal, met ballonnenboog en zelfs de rietjes en servetjes waren in thema! Met een sfeervolle avond en hele toffe selfies van de gasten als resultaat.

Mijn diensten

Jullie gids

Weddingplanner

Van begin tot eind jullie psycholoog, hulpbaken en organisator tijdens de voorbereiding en op de dag zelf. Ik ontzorg jullie graag in deze spannende maar leuke periode.

Creative Coördinator

Komen jullie er niet uit of je wel of niet een openingsdans wil? Ik help jullie graag en creëer een op maat gemaakte choreografie, zodat jullie beiden met zelfvertrouwen kunnen optreden voor al jullie gasten.

Of liever het optreden overlaten aan iemand anders? Ons Performance team begroet al jullie gasten, gekleed in kostuums die naadloos aansluiten bij jullie bruiloftsthema. Zij kunnen het feest starten met een knal van een performance!