Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
Image Alt

Over ByMacs

MAXIME VISSER

Spontaan - Reislustig - Bourgondiër - Hondenmens

Ik ben een bezig bijtje, ik zit gewoon niet graag stil. In mijn hoofd poppen de hele dag door creatieve ideeën op. Is het niet voor een event, dan wel voor de inrichting van mijn huis en verschuif ik de bank weer naar de ander kant van de kamer. Maar niet voordat ik de nieuwe indeling goed heb uitgedacht natuurlijk.

In 2017 startte ik als ondernemer. Ik begon als freelance dansdocent en maakte met collega’s fantastische shows waarin onze leerlingen hun dansen konden laten zien. Vanuit de coulissen keek ik trots naar het eindresultaat. Ik werd – zonder dat ik het doorhad – een doorgewinterde stage- & eventmanager.

In 2018 kwam weddingplannen op mijn pad. Sommigen noemen het een wereld van verschil. Ik zeg juist: er komt zoveel overeen! Het danskostuum vraagt net zoveel precisie, liefde en aandacht als de jurk of pak waarin jij “Ja, ik wil” tegen je partner zegt. Het decor van een show of de ultieme setting op jullie droom locatie worden allebei tot in de kleinste details uitgewerkt. Het licht, geluid en de sfeer moeten goed zijn. Gasten voelen zich welkom en alles en iedereen staat op tijd klaar. Wat voor jullie misschien spannend en nieuw klinkt, is voor mij het combineren van mijn twee werelden en het inzetten van alle ervaring die ik al heb!

Als ik niet werk, dan ben ik uiteraard in de dansstudio te vinden. Met veel passie geef ik nog steeds wekelijks dansles, omdat het me veel voldoening geeft om dansers van jong tot oud iets nieuws te leren. En daarnaast is het ook gewoon hartstikke gezellig!

Mijn vrije tijd besteed ik ook graag aan gezellige avondjes met vrienden. Glaasje wijn en een spelletje erbij en ik ben blij. Zomers ga ik graag naar festivals, reis ik het liefst naar verre landen samen met mijn lieve verloofde (Najaar 2025 mag ik zelf mijn droom dag beleven!) En als we niet reizen dan maken we wel een heerlijke wandeling met onze golden retriever pup Winnie. (Jup, onze meid is vernoemd naar de bekende beer) En natuurlijk houd ik me dagelijks bezig met alles wat met bruiloften en events te maken heeft. Want zoals ik aan het begin al vertelde, die nieuwe ideeën blijven maar komen en die deel ik graag met jullie!

 

“How do you spell ‘love’? ” – Piglet

“You don’t spell it, you feel it.” – Pooh

ByMacs (42 van 86)

Kennismaken

Zullen we een kopje koffie doen? Of poppen we direct de fles omdat we samen jullie grote dag gaan voorbereiden?

Ik maak graag kennis met jullie!

Mijn diensten

Jullie gids

Weddingplanner

Van begin tot eind jullie psycholoog, hulpbaken en organisator tijdens de voorbereiding en op de dag zelf. Ik ontzorg jullie graag in deze spannende maar leuke periode.

Creative Coördinator

Komen jullie er niet uit of je wel of niet een openingsdans wil? Ik help jullie graag en creëer een op maat gemaakte choreografie, zodat jullie beiden met zelfvertrouwen kunnen optreden voor al jullie gasten.

Of liever het optreden overlaten aan iemand anders? Ons Performance team begroet al jullie gasten, gekleed in kostuums die naadloos aansluiten bij jullie bruiloftsthema. Zij kunnen het feest starten met een knal van een performance!