byMACS

Wedding & Eventplanner
Over byMACS

Maxime Visser

Spontaniteit - Reizen - Wijn - Spelletjesavonden - Koffie

Mijn oorsprong ligt in de dans. Een topsport die tegelijkertijd ook een groot entertainment gebied bestrijkt in de wereld. Beide zijn me niet onbekend. Discipline, professionaliteit, streven naar het mooiste, dat bouwt bij dansers karakter. Je wordt een loyaal persoon waar opdrachtgevers op kunnen bouwen. Je gebruikt je creativiteit en je ervaringen voor elke opdracht, denk aan kostuums, decor, choreografieën of een complete show. 


In 2018 kwam weddingplannen op mijn pad. Sommigen zeggen een wereld van verschil. Ik zeg het tegenovergestelde. Er komt zoveel overeen. Het dansers kostuum vraagt net zoveel precisie, liefde en aandacht als de jurk waar jij  'Ja, ik wil'  tegen je partner in zegt. Het decor van een show of de ultieme setting op je droom locatie tot in de kleine details uitgewerkt. Een openingsdans of een verrassingsdans voor je partner. Wat voor jullie misschien spannend en nieuw klinkt, is voor mij het combineren van mijn twee werelden. 

 

Als weddingplanner met een artistieke achtergrond kijk ik met een andere blik. Ik zie hoe het licht valt, ik zie hoe mensen zich bewegen en ik denk graag creatief. Een romantische tuinwedding met alleen je dierbaren aan een lange tafel dinerend met op de achtergrond live-muziek? Bohemian -chic of industrieel? Of past out of the box jullie meer?  De gastvrouwen op spitzen en in tutu of je bediening op rolschaatsen of candy-girls op je feest? Een zwart-wit thema, terwijl de bruid een rode jurk aanheeft? 


Wat maakt jullie dag compleet persoonlijk? wat zijn jullie wensen?


Jullie ultieme bruiloft creëren, kost veel tijd. Een belangrijke dag zoals je bruiloft verdient alle aandacht. En daar kom ik in het spel. Ik kan flexibel omgaan met jullie drukke agenda’s. Samen zullen wij jullie dag bedenken en realiseren. De zaken die daadwerkelijk veel tijd in beslag nemen zoals de telefoontjes naar leveranciers en locaties, daar hoeven jullie je niet druk om te maken. Ik maak het plannen van de bruiloft makkelijker en leuker. 


Mijn kracht ligt in het bundelen van mijn beide werelden. Zijn jullie klaar voor het grote avontuur?


Contact mij!
Dominique&Davin-WitPhotography-68
DSC02030Op de dag zelf heb ik altijd een assistent bij mij. Je komt als weddingplanner namelijk altijd handen te kort. Mijn trouwe aissitent is mijn zus Dominique. EEn hardwerkende vrouw die onwijs goed is in de details van de dag. Het is een feest om samen te mogen werken. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en hebebn aan een half woord genoeg. Samen maken wij jullie dag onvergetelijk.