Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
Image Alt

Mijn werkwijze

Wat is mijn werkwijze?

Van de kennismaking tot aan de grote dag

Uiteraard maken we eerst kennis met elkaar. Jullie vertellen hoe jullie elkaar hebben ontmoet en alles wat jullie kwijt willen. We kletsen ongedwongen en zullen jullie wensen en behoeften in kaart brengen!

Na het bespreken van jullie wensen en dromen maak ik een offerte op maat. Elke bruiloft en elk stel is anders, dus ook de offerte. Bij de offerte voeg ik altijd een sfeerbeeld bij. Wat zie ik als weddingplanner voor me op jullie dag? Wat doet jullie verhaal bij mij opborrelen en welke wensen van jullie zie ik direct voor mij?

Na akkoord op de offerte, wijzigingen zijn altijd mogelijk en eventuele latere toevoegingen uiteraard ook, gaan we aan de slag.

Indien gewenst beginnen we samen een Pinterest bord. Een enorm online prikbord waar er geen grenzen zijn aan wensen en dromen. We pinnen, merken dingen op, hebben favorieten ideeën en creëren een plaatje.

Ik overhandig jullie een plan van aanpak, wat gaan we komende tijd doen en wat heeft wanneer prioriteit? Een bruiloft is veel organisatie en ik wil het jullie zo makkelijk en leuk mogelijk maken.

Bij het drinken van een kopje koffie bespreken we de eerste details, gaan op zoek naar de locatie voor de dag en maken een globaal plan. Bij een akkoord voor de hoofddetails ga ik opzoek naar leveranciers die hier perfect bij matchen.

Ik kies nooit een leverancier zonder overleg. Mijn voorkeur geef ik graag door, maar eigen opties zijn uiteraard ook welkom. Ga uit van jullie eigen gevoel!

We beginnen met een eerste opzet van het draaiboek. Ik zal vragen achterlaten waar jullie rustig over na kunnen denken, vaak zaken waar jullie misschien niet aan denken. Welke muziek wil je tijdens het tekenen? Wie mag er bij zijn als jullie je klaarmaken voor de grote dag en hebben jullie iets nodig over de gehele dag wat ik ten alle tijden bij mij moet hebben?

Stap voor stap plannen we de trouwdag, worden offertes geaccordeerd en denken we over de kleinste details samen met de leveranciers. Welke bloemwerk zou je willen, welke muziek moet de band spelen en welke foto’s hebben jullie het liefst op de dag? De puzzelstukjes gaan vallen.

We gaan nog een keer op stap naar de locatie, nemen alles van begin tot eind door, strepen dingen weg en voegen kleine details toe. We werken alles bij tot het naar wens is. We proosten op een fijne tijd en hebben dan een fantastische dag in het verschiet.

In de laatste maand voor de grote dag zal ik jullie nog een lijstje geven met belangrijke details. Vergeten jullie je afspraken niet bij de kapper, manicure en misschien een massage? Een ingepakte tas voor de nacht buiten de deur na het feest en tips om slapeloze nachten tegen te gaan.

Een klein Het komt goed appje op de avond voor de trouwdag en de op de grote dag loopt alles zoals jullie willen. Verzorgd, soepel en zonder stress.

Dit is wat ik voor jullie kan betekenen.

Mijn diensten

Jullie gids

Weddingplanner

Van begin tot eind jullie psycholoog, hulpbaken en organisator tijdens de voorbereiding en op de dag zelf. Ik ontzorg jullie graag in deze spannende maar leuke periode.

Creative Coördinator

Komen jullie er niet uit of je wel of niet een openingsdans wil? Ik help jullie graag en creëer een op maat gemaakte choreografie, zodat jullie beiden met zelfvertrouwen kunnen optreden voor al jullie gasten.

Of liever het optreden overlaten aan iemand anders? Ons Performance team begroet al jullie gasten, gekleed in kostuums die naadloos aansluiten bij jullie bruiloftsthema. Zij kunnen het feest starten met een knal van een performance!