Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
Image Alt

Openingsdans

Openingsdans

Samen de sterren van de hemel dansen op door jullie gekozen muziek

De openingsdans op de bruiloft is de officiële opening van jullie trouwfeest of diner. Mega spannend, want alle ogen zijn op jullie gericht. De spanning zal altijd aanwezig blijven, maar ik kan jullie wel helpen met een goede voorbereiding zodat de dans een tweede natuur wordt.

Met alle liefde maak ik een dans op maat gemaakt voor jullie. Kiezen jullie zelf de muziek of willen jullie een mix van nummers? Het is allemaal mogelijk.

In een dansstudio leer ik jullie de choreografie aan. In 2 uur tijd staat de dans. We maken een film zodat jullie thuis zelf nog kunnen oefenen. Uiteraard kunnen jullie een extra danstraining inboeken wanneer het jullie uitkomt.

Een openingsdans voor je bruiloft verzorg ik vanaf € 150,-

Mijn diensten

Jullie gids

Ceremoniemeester

Hebben jullie de voorbereiding volledig voltooid maar willen jullie iemand die de gasten ontzorgt en bovenal jullie ontzorgt op de grote dag? Ik help jullie graag als ceremoniemeester.

Weddingplanner

Van begin tot eind jullie psycholoog, hulpbaken en organisator tijdens de voorbereiding en op de dag zelf. Ik ontzorg jullie graag in deze spannende maar leuke periode.

Styling

Alle grote lijnen voor de trouwdag bedacht, maar jullie komen er betreft de styling niet uit? Met een styling-gesprek geef ik jullie tips en tricks, en ik kan het stylingwerk ook eventueel uit handen nemen en alles creëren en stylen op de dag zelf.