Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
Image Alt

Performance

Openingsdans

Straal samen met je partner tijdens een openingsdans speciaal voor jullie gemaakt.

De openingsdans op de bruiloft is de officiële opening van jullie trouwfeest of diner. Mega spannend, want alle ogen zijn op jullie gericht. De spanning zal altijd aanwezig blijven, maar ik kan jullie wel helpen met een goede voorbereiding zodat de dans een tweede natuur wordt.

Met alle liefde maak ik een dans op maat gemaakt voor jullie. Kiezen jullie zelf de muziek of willen jullie een mix van nummers? Het is allemaal mogelijk.

In een dansstudio leer ik jullie de choreografie aan. In 2 uur tijd staat de dans. We maken een film zodat jullie thuis zelf nog kunnen oefenen. Uiteraard kunnen jullie een extra danstraining inboeken wanneer het jullie uitkomt.

Een openingsdans voor je bruiloft verzorg ik vanaf € 150,-

IMG_5141

Performance

'Proost, dans en vertrouw op ons'

Neem jullie speciale dag naar nieuwe hoogten! Beeld je in hoe fantastisch het zou zijn als jullie gasten worden begroet door schitterende dames, gekleed in kostuums die naadloos aansluiten bij jullie bruiloftsthema. Laat hen iedereen verwelkomen met een verfijnd glas champagne, gehuld in de meest prachtige outfits, en bezorg zo iedereen direct een warm welkom.

Of wil je het feest knallend beginnen en direct de sfeer zetten? Het Performance team kan er direct een feest van maken. Een swingende Cancan met hoge benen, een verrassingsdans samen met 1 van jullie of danseressen naast de DJ die altijd ervoor zorgen dat de vloer vol blijft met dansende mensen!

Graag sta ik voor je klaar om met je in gesprek te gaan en alle mogelijkheden te bespreken! Laat me weten hoe ik je van dienst kan zijn en waar je specifiek naar op zoek bent.

mogelijkheden

Hostess

Model

Thema

Danser

Mijn diensten

Jullie gids

Weddingplanner

Van begin tot eind jullie psycholoog, hulpbaken en organisator tijdens de voorbereiding en op de dag zelf. Ik ontzorg jullie graag in deze spannende maar leuke periode.

Styling

Alle grote lijnen voor de trouwdag bedacht, maar jullie komen er betreft de styling niet uit? Met een styling-gesprek geef ik jullie tips en tricks, en ik kan het stylingwerk ook eventueel uit handen nemen en alles creëren en stylen op de dag zelf.