Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
  •  Story   •  Wacht maar tot je zelf gaat trouwen

Wacht maar tot je zelf gaat trouwen

Wacht maar tot je zelf gaat trouwen

Als je vertelt dat je gaat trouwen zijn er als het goed is veel mensen erg blij voor je. Maar wat ik ook vaak merk is dat de felicitaties al snel opgevolgd worden door adviezen. Goedbedoeld, maar niet altijd behulpzaam. “Het is duurder dan je denkt”, “Je hebt sowieso te weinig tijd op je dag” of de ergste: “Wacht maar tot je zelf gaat trouwen”.

Ik snap het wel. We zijn geneigd om mensen te behoeden voor fouten die we zelf hebben gemaakt, vooral als je om iemand geeft. Maar we hebben niet door dat dat meestal helemaal niet behulpzaam is. En dat je hiermee het aanstaande bruidspaar alleen maar stress aanjaagt. Daarom is mijn tip voor adviseurs: houd het vooral positief. Wat heeft jou ontzettend geholpen op jouw trouwdag? En wat vond je een verrassend moment? Wat is je het meest bijgebleven? Denk mee, zonder de ander nog zenuwachtiger te maken.

En voor het bruidspaar: channel je inner Ruud van Big Brother en “laat je niet gek maken!” Luister niet te veel naar de negatieve ervaringen van anderen. Houd vast aan jouw dromen en ideeën voor jouw bruiloft. Want dat is het: jíj gaat trouwen en niet Negative Nancy van drie huizen verderop.

Wat zij belangrijk vond op haar bruiloft, hoeft dat voor jou niet te zijn. Je bepaalt zelf waar je de meeste tijd, energie en budget in wil steken en zelfs als je spaarpot niet zo groot is, kom je met een beetje creativiteit kom je een heel eind. Als weddingplanner sta ik te popelen om die puzzel samen met jou te leggen. Ik ben dol op creatieve en unieke oplossingen, dus kom maar op met die grootse dromen. Vertel het me, zonder grenzen of vooroordelen. Dan zetten we samen jullie droombruiloft in elkaar, om van die ene dag de aller-aller-allermooiste dag óóit te maken.

Never confuse someone else’s inability to do something with its inability to be done. – Steve Maraboli