Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
  •  Story   •  Last minute weddingplanner
Hoe kies je een ambtenaar?

Last minute weddingplanner

Het ene moment lijkt het nog zover weg, het andere moment ga je over vier weken al trouwen. Schiet de stress er ineens in? Geef die stress maar aan mij (of zoals André Hazes zou zeggen ‘geef mij je angst’), want ik ben ook beschikbaar als last minute weddingplanner.

Het is leuk om te zien hoe bruidsparen zelf hun bruiloft hebben gepland. Het is eigen, uniek en ik leer veel over jullie als stel door te zien welke keuzes jullie hebben gemaakt. Daarom vind ik het ook geen probleem om last minute een aanvraag binnen te krijgen en houd hier meestal ruimte voor in mijn agenda. Sterker nog, ik vind het heerlijk om in no-time van 0 tot 100 te schieten en snel brandjes te blussen.

Zo ben ik meerdere keren gebeld of gemaild met een bericht waar de paniek vanaf stroomde. ‘Hebben we het wel goed gedaan? Klopt de planning? Zijn we wat vergeten?’ Of simpelweg: ‘Het wordt nu echt even te veel allemaal, help!’ Jouw stress is mijn feestje want ik vind het heerlijk om de informatie door te pluizen en jullie draaiboek in de puntjes na te lopen. Of er een te maken als je die nog niet hebt.

Als lichte controlfreak is dat namelijk mijn hobby waar ik mijn werk van heb gemaakt. Ik ga voor jullie na wat er klopt en waar er nog gaten vallen. We komen op korte termijn bij elkaar (met een lekkere koffie en taart erbij want hey, er is genoeg te vieren!) en we bekijken samen wat er al geregeld is. Geen tijd voor een afspraak? Videobellen kan ook.

Stap voor stap stellen we daarna twee to-do-lijstjes op. Wat kunnen jullie zelf nog doen en vooral: wat kan ik voor jullie regelen? Van A tot Z lopen we de plannen door zodat jullie in plaats van stress, voorál veel voorpret kunnen hebben in die laatste weken voor de bruiloft. Laat die gespannen schouders maar even zakken en ga lekker achterover zitten.

Want eerlijk is eerlijk: het moet wel leuk blijven. Natuurlijk wil je dat jouw dag perfect is. Je trouwt niet elke dag, het kost nogal wat en je wilt gewoon geen gedoe op je droomdag. De stress is dus ook zeker logisch en geloof mij, die komt bij elk bruidspaar in meer of mindere mate wel voor. Maar het is zo niet nodig!

Ga eens lekker uit eten samen om alvast hardop te dagdromen over hoe het zal zijn. Proost op jullie liefde en het grote feest dat jullie binnenkort gaan vieren. Loop eens samen langs wat er allemaal gebeurd is sinds die eerste date. Wie van jullie had toen gedacht samen tot dit punt te komen? Eerlijk zeggen. 😉

Focus dus op de mooie momenten die jullie hier hebben gebracht en niet op de levertijd van de servetringen. Oftewel: geef mij die angst, stress of shitzooi en neem zelf nog een wijntje. Het komt goed!