Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
Image Alt

Weddingplanner Gouda

Weddingplanner in Gouda nodig?

Compleet ontzorgt worden van begin tot eind

Ben je op zoek naar weddingplanner in Gouda? Ik heb als weddingplanner Gouda en omstreken gekozen. Hier kan ik de persoonlijke service bieden die echt een verschil maakt. Eerdere klanten omschrijven mij als een warm, vrolijk, creatief en enthousiast persoon. Juist bij een bruiloft plannen, wat voor veel mensen een stressvolle aangelegenheid is, voel ik mij helemaal op mijn gemak. Mijn naam is Maxime Visser en ik werk met mijn bedrijf ByMacs als weddingplanner Gouda. Ik stel me graag aan je voor, maar het liefst kom ik persoonlijk met je in contact. Tijdens een kennismaking kan ik mensen al van praktisch advies voorzien. Dit is geheel vrijblijvend; wat je daarna met dit advies doet, is uiteraard geheel aan jou.

weddingplanner gouda 1

Eerst Even Voorstellen!

Ik mag jullie feliciteren want er komt een bruiloft aan.

Leuk dat jullie mij hebben gevonden! Mijn naam is Maxime en ik help jullie graag met het organiseren van de grote dag.

In 2017 startte ik als ondernemer. Ik begon als freelance dansdocent en maakte met collega’s fantastische shows waarin onze leerlingen hun dansen konden laten zien. Vanuit de coulissen keek ik trots naar het eindresultaat. Ik werd – zonder dat ik het doorhad – een doorgewinterde stage- & eventmanager.

In 2018 kwam weddingplannen op mijn pad. Ik was altijd al een bezig bijtje, ik zit gewoon niet graag stil. In mijn hoofd poppen de hele dag door creatieve ideeën op.

Ik luister naar al jullie wensen en vul het aan met mijn eigen ideeën. Ik breng jullie in contact met de leukste en beste leveranciers en denk graag out of the box. Samen met mijn partners stylen we de dag helemaal af zoals jullie op Pinterest voorbij hebben zien komen.

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen, dan kunnen we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Liefs Maxime

Hoe plan ik als weddingplanner in Gouda bruiloften?

Compleet ontzorgt worden van begin tot eind

Iedere bruiloft die ik doe, benader ik op dezelfde professionele wijze. Hierdoor kan ik resultaat verzekeren en is er geen sprake van stress. Juist wanneer de bruiloft plannen een stressloze ervaring is, ontstaat er ruimte voor creativiteit. Wat je wilt, is een originele bruiloft waar mensen jaren later nog over praten. Dit kan alleen als je een echt bijzondere bruiloft hebt. Ik ga jullie als weddingplanner in Gouda daarbij helpen. Ik vertel je graag wat ik precies allemaal doe; je krijgt hiermee meteen een beeld van wat er voor een bruiloft allemaal geregeld moet worden.

StyledWedding_BEW-45

Stappenplan voor het plannen van de wedding

  1. Kennismaken

Het begint altijd met een kennismaking. Als weddingplanner luister ik tijdens deze kennismaking naar jullie wensen. De bruiloft hoeft overigens niet in Gouda plaats te vinden, ook andere locaties zijn mogelijk.

2. Plan opstellen en ideeën bespreken

Na de kennismaking kan ik aan de slag. Ik maak een plan van aanpak. Vanaf dat moment tot en met de trouwdag zelf hanteer ik een draaiboek waardoor ik niets vergeet en ruimte inplan om creatieve ideeën met jullie te delen.

3. Aan de slag!

Wanneer ideeën concreet worden, ga ik met leveranciers onderhandelen en contracten doornemen. Ook zie ik erop toe dat deadlines gehaald worden. Alles gaat uiteraard in overleg, maar het uiteindelijk toezien op de uitvoering, kun je aan mij overlaten. Ook wat betreft styling van de locatie, het regelwerk voor en op de trouwerij en het budget bewaken, neem ik voor jullie uit handen.

Als weddingplanner in Gouda laat ik jullie volledig genieten van de bruiloft!

Wil je wel de perfecte bruiloft bedenken en uitgewerkt zien? Dan is het tijd om een kennismaking met mij in te plannen. Ik hoop dat deze pagina je al meer duidelijkheid gegeven heeft over de werkzaamheden van mij als weddingplanner. Omdat er echter veel maatwerk is, is een logische vervolgstap om elkaar op locatie te ontmoeten. Indien gewenst, kan ik ook telefonisch het een en ander uitwerken . Neem nu contact op; dan spreken we elkaar binnenkort!

StyledWedding_BEW-36

Portfolio

Testimonials

Maxime van ByMacs is niet alleen een hele goede wedding- en eventplanner, maar vooral ook een warm, vrolijk & enthousiast persoon. Super gezellig om met haar onze geweldige bruiloft voor te bereiden!! Maxime heeft ons geholpen vanaf het begin met het totale pakket voor de bruiloft. Ze heeft ons geholpen met het thema, het stylingplan en de styling van de dag, planning, het vinden van de juiste leveranciers (die overigens top waren!), het organiseren van de dag en ze was de ceremoniemeester tijdens onze prachtige trouwdag. Ze is creatief, organiseert en plant heel goed, waardoor wij geen stress hadden en als controlfreaks alles konden loslaten op de dag, omdat we wisten dat het in goede handen was…heerlijk kunnen genieten van een zorgeloze en persoonlijke bruiloft samen met onze kinderen!! Max, dank voor alle goede zorgen en het was een genot om met je samen te werken…..en we hebben het al vaak gezegd….. je bent echt een topper! En als weddingplanner een echte aanrader!

P & M Bruidspaar

Testimonials

Maxime heeft ons fantastisch geholpen bij de organisatie van onze trouwdag. Ze zorgde ervoor dat alles wat geregeld moest worden tijdig duidelijk was. Hield rekening met onze wensen en diende als poortwachter voor ongevraagde acties vanuit verschillende hoeken. Op de dag zelf was ze onze ceremoniemeester. Ook dit heeft ze top gedaan. We zijn ontzettend ontzorgd in het hele proces naar onze bruiloft toe en op de dag zelf. Hierdoor konden wij volledig genieten van onze trouwdag zonder ons zorgen te maken over het programma. Ze is ontzettend gestructureerd, gemotiveerd en gaat creatief om met onverwachtte situaties. Bedankt!

S & R Bruidspaar

Testimonials

We have had a very special wedding that was expected to happen in 2 months since the day we contacted Maxime. And as such - it was quite challenging to have full set-up organized shortly with amazing quality. That is why we thought that a partnership could work the best for us. Quite many topics were under my own responsibility and control. However, I cannot imagine this wedding happening without support from Maxime! She is easy in getting all the ideas fast, open with her suggestions, very flexible and understandable. Even though I speak very little Dutch 🙂 and sometimes we had minor difficulties in understanding exact meaning of what we say. Some her ideas were absolute deal breakers for us. Presents organization, all decor at the venue, logistics for our guests. At the wedding day itself I had everything exactly the way we planned it! (of course there were minor things out of our control, but it is like 5% of overall organization which is not unavoidable at the events like wedding). Our guests were really impressed by smoothness of the ceremony and dinner. My friends who could not make it with travelling, watched the ceremony on YouTube streaming and were absolutely impressed! I know that Maxime is doing organizations of entire events. If there is a lack of creativity and knowledge how to organize the event of your dream - Maxime is your person! We wish her a lot of new couples and events in the next year. From our side: big THANK YOU for making our special day/evening like a fairy tale!

O & R Bruidspaar

Laten we kennismaken!