Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
Image Alt

Praktische informatie

Praktische informatie

Een bruiloft in Italië vraagt veel organisatie

We willen graag iedereen zoveel mogelijk ontzorgen tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft maar ook tijdens het gehele weekend. Op deze pagina leggen we zoveel mogelijk uit over de verschillende onderdelen.

Vervoer

Er zijn verschillende mogelijkheden om af te reizen naar onze trouwlocatie Quercia Al Poggio.

Per auto

Het is ongeveer 1400km rijden. Wanneer meerdere gasten elkaar als chauffeur afwisselen is het in één dag aan te rijden, maar een overnachting tussendoor is natuurlijk ook een goed idee.

Vanwege de mogelijkheden tot carpoolen horen wij het heel graag indien je van plan bent met de auto te reizen en nog een plekje beschikbaar hebt voor gedeelde feestvreugde voor en/of achteraf.

 

Per vliegtuig

Vanaf vliegveld Florence is het een respectievelijk 40 minuten rijden en vanaf vliegveld Pisa is het 1.5 uur rijden naar de locatie. Zelfs vanaf vliegveld Rome is het niet ondoenlijk en nog iets meer dan 3 uurtjes rijden.

Huurauto

Er is genoeg parkeergelegenheid bij de locatie voor alle huurauto’s. Maar misschien is het duurzaamst en goedkoopst om een huurauto met 4 personen te delen. Wil je carpoolen? Laat het ons gerust weten, wij zorgen dat jullie met elkaar in contact komen!

Met de trein vanaf het vliegveld

Ook kan je gemakkelijk de trein pakken vanaf de Italiaanse vliegvelden, wij zullen dan zorgen dat er een auto is die jullie kan komen ophalen op het dichtstbijzijnde station: Poggibonsi – St. Gimignano

 

Per trein

Wellicht tijd technisch niet ideaal maar wel een goed alternatief voor de milieubewuste reiziger. Vanaf Amsterdam Centraal is het ongeveer 20 uur reizen naar Pisa of Florence. Ook hier geldt, wij zorgen ervoor dat er een auto is die jullie/je kan oppikken.

agriturismo-quercialpoggio-4

Eten en Drinken

We willen gedurende ons trouwweekend iedereen een droomweekend aanbieden. Daar horen dus ook heerlijke hapjes, drankjes, maaltijden en apritiefjes bij.

Vanaf check-in op vrijdag 3 oktober om 15:00 tot en met het ontbijt op zondag 5 oktober wordt iedereen volledig ontzorgd.

Gezien het feit dat iedereen die op de trouwlocatie verblijft de beschikking heeft over een ruim appartement met veel keukenvoorzieningen, zullen wij zorgen voor een gevuld keukenkastje en koelkast met ontbijtbroodjes, eieren, sap etc. Hierdoor kan iedereen op zijn/haar manier ontbijten gedurende het gehele weekend.

In de buurt van het zwembad mogen we gebruik maken van twee grote koelkasten die we het hele weekend goed zullen vullen voor hydratie aan het zwembad.

Als kers op de taart (naast de overheerlijke bruidstaart) zullen we uiteraard genieten van overheerlijke Italiaanse maaltijden op vrijdag en zaterdag.

Op zondag willen we iedereen de gelegenheid bieden om de dag vrij te besteden. Quercia Al Poggio beschikt over een zwembad, tennisbaan en beachvolleybalveld. In de omgeving zijn prachtige stadjes te bezoeken en de trouwlocatie zelf biedt ook de nodige activiteiten aan. Mocht je interesse hebben om in de buurt iets te ondernemen? Laat het ons weten zodat we eventueel met de trouwlocatie contact op kunnen nemen.

Gezien het feit dat sommige gasten wellicht op zondag zullen vertrekken, kiezen we ervoor om de invulling voor het eten op zondag nog open te laten en niet mee te nemen in ons geheel verzorgde weekend. Als inzichtelijk is hoeveel gasten mee eten op zondag 5 oktober zullen we iedereen informeren en waarschijnlijk de barbecue aansteken (op gedeelde eigen kosten).

default Processed with VSCO with a6 preset

Verblijf

Op de locatie zijn twee grote huizen. Deze beschikken over meerdere appartementen voor 5,6 of 7 personen. Huis 1 is de hoofd locatie waar we  overdag voornamelijk zullen spenderen en waar een deel van de gasten kan verblijven.
Huis 2 is iets verderop gelegen op ongeveer 5 minuten lopen en heeft ook een eigen zwembad.

We zullen de appartementen indelen, waarbij we uiteraard rekening proberen te houden met alles en iedereen. Hierover volgt later meer informatie.

Locatie activiteiten

Op zondag ben je vrij om je eigen dag in te vullen. Bij de accommodatie zijn de volgende activiteiten te boeken, indien je dit ruim vooraf aan ons laat weten. Als hier interesse in is, laat het gerust weten.
  • Kook workshop
  • Massage
  • Paardrijden (lessen of een trektocht)\
  • Excursie lopend of met mountain bikes
  • Guide tour in Florence, Siena, San Gimignano
  • Scooter huren
  • Yoga les
wedding-tuscany-chianti-florence-9

Tips voor in de buurt

Wij zijn gek op het Toscaanse gebied en hebben al meerdere mooie hotspots mogen ontdekken. Hierbij een aantal steden als je eventueel je mini vakantie gaat verlengen.

 

San Gimignano, het bekendste bergdorp van Toscane. In dit dorp kun je de Middeleeuwen zelf ervaren, een oude toren beklimmen, ijzingwekkende middeleeuwse fresco’s bewonderen en een fascinerende reconstructie van de stad bekijken om te zien hoe het was om hier te leven in de 13e eeuw.

Volterra is een prachtig klein stadje of een groot dorp in het westelijke deel van de regio Toscane in de provincie Pisa. Het is een oud stadje dat gesticht werd door de Etrusken in de achtste eeuw voor Christus. Van de aanwezigheid van de Etrusken in Volterra zijn bijzonder veel bodemvondsten gedaan.

Gelegen in het hart van de Chianti streek vind je dit bijzondere middeleeuwse dorpje, Certaldo.

Siena, de eeuwenoude stad met het bekende ronde plein. Met zo’n 54.000 inwoners en zijn historische binnenstad, vastgelegd op de Unesco werelderfgoedlijst in 1995, is een plek die je haast wel móet bezoeken als je op vakantie bent in Toscane.

Florence, oftewel Firenze, is de hoofdstad van de bekende Italiaanse regio Toscane. Het is samen met Rome, Venetië, Milaan en Napels één van de meest drukbezochte steden van Italië, waar jaarlijks circa tien miljoen toeristen op af komen.

 

Je hebt ook zoveel fantastische wijnhuizen waar je langs kan. Een persoonlijke favoriet van ons is Cesani.