Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
i

Ceremoniemeester Inhuren

Ceremoniemeester Inhuren?

Compleet ontzorgt worden van begin tot eind

Kijk jij al uit naar de mooiste dag van je leven? Daar geeft niemand je ongelijk in! Een bruiloft is een zeer bijzondere dag en daar wil je optimaal van genieten. Zowel in de voorbereiding natuurlijk, als op de dag zelf. Het inhuren van een ceremoniemeester zorgt ervoor dat jij extra kunt genieten en je niet al te veel zorgen hoeft te maken. Ben je aan het twijfelen over een ceremoniemeester? Ik neem je mee in de voordelen

Eerst Even Voorstellen!

Ik mag jullie feliciteren want er komt een bruiloft aan.

Leuk dat jullie mij hebben gevonden! Mijn naam is Maxime en ik help jullie graag met het organiseren van de grote dag.

In 2017 startte ik als ondernemer. Ik begon als freelance dansdocent en maakte met collega’s fantastische shows waarin onze leerlingen hun dansen konden laten zien. Vanuit de coulissen keek ik trots naar het eindresultaat. Ik werd – zonder dat ik het doorhad – een doorgewinterde stage- & eventmanager.

In 2018 kwam weddingplannen op mijn pad. Ik was altijd al een bezig bijtje, ik zit gewoon niet graag stil. In mijn hoofd poppen de hele dag door creatieve ideeën op.

Ik luister naar al jullie wensen en vul het aan met mijn eigen ideeën. Ik breng jullie in contact met de leukste en beste leveranciers en denk graag out of the box. Samen met mijn partners stylen we de dag helemaal af zoals jullie op Pinterest voorbij hebben zien komen.

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen, dan kunnen we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Liefs Maxime

Een ceremoniemeester inhuren, waarom zou je dat doen?

  • Hulp bij het plannen

De reden dat veel mensen een ceremoniemeester inhuren, is omdat ze het regelwerk uit handen willen geven. Geen zorgen, wel een bijzondere en prachtige dag. En geef ze eens ongelijk! De belangrijkste taak van een ceremoniemeester is het plannen, want wat gepland is, wordt uiteindelijk ook echt gedaan. Wanneer een ceremoniemeester dit voor jou uit handen neemt, dan kun jij dit uit je hoofd zetten en je focussen op andere dingen.

  • Meer ruimte om te focussen op detail

Een plan is een goed begin, maar het is uiteindelijk het idee om dit in te kleuren met details. Je kunt namelijk een goede cateraar hebben, maar uiteindelijk gaat het erom dat je precies die hapjes wil die passen bij jullie als stel, de perfecte versiering op je event, de details op het geschenk wat je aan de gasten geeft, etc. Doordat een ceremoniemeester meedenkt over de grote lijnen, heb jij meer ruimte in je hoofd om te focussen op de details. En daarmee zou zomaar de meest bijzondere dag helemaal perfect kunnen worden.

  • Een ervaringsdeskundige

Wanneer je trouwt is het over het algemeen de bedoeling dat je dit hierna niet meer gaat doen. Je trouwt immers met de liefde van je leven! Dus er is een grote kans dat je nog niet zoveel ervaring hebt met het organiseren van een bruiloft. Een ceremoniemeester inhuren kan er daarom voor zorgen dat er wordt gedacht aan kleine of grote details die jij in eerste instantie over het hoofd zou zien. 

  • Vele handen maken licht werk

En wanneer je dus iemand inschakelt om je te helpen met het werk, hoef jij uiteindelijk minder te doen. Dit houdt ook in dat jij je minder druk hoeft te maken over dingen en je meer kunt genieten van jouw mooiste dag die in aantocht is.

  • Jullie navigator in drukke perioden

Een ceremoniemeester is ervoor om jullie van alles te ontzien en ook om het hoofd koel te houden in de aantocht naar jullie belangrijkste dag. Wanneer de grote dag nadert is het mogelijk dat jullie met zoveel dingen in je hoofd bezig zijn, dat de details gemist worden. Een ceremoniemeester is ervoor om aan alles te denken en jullie navigator te zijn in drukke perioden.

Portfolio

Testimonials

Maxime van ByMacs is niet alleen een hele goede wedding- en eventplanner, maar vooral ook een warm, vrolijk & enthousiast persoon. Super gezellig om met haar onze geweldige bruiloft voor te bereiden!! Maxime heeft ons geholpen vanaf het begin met het totale pakket voor de bruiloft. Ze heeft ons geholpen met het thema, het stylingplan en de styling van de dag, planning, het vinden van de juiste leveranciers (die overigens top waren!), het organiseren van de dag en ze was de ceremoniemeester tijdens onze prachtige trouwdag. Ze is creatief, organiseert en plant heel goed, waardoor wij geen stress hadden en als controlfreaks alles konden loslaten op de dag, omdat we wisten dat het in goede handen was…heerlijk kunnen genieten van een zorgeloze en persoonlijke bruiloft samen met onze kinderen!! Max, dank voor alle goede zorgen en het was een genot om met je samen te werken…..en we hebben het al vaak gezegd….. je bent echt een topper! En als weddingplanner een echte aanrader!

P & M Bruidspaar

Testimonials

Maxime heeft ons fantastisch geholpen bij de organisatie van onze trouwdag. Ze zorgde ervoor dat alles wat geregeld moest worden tijdig duidelijk was. Hield rekening met onze wensen en diende als poortwachter voor ongevraagde acties vanuit verschillende hoeken. Op de dag zelf was ze onze ceremoniemeester. Ook dit heeft ze top gedaan. We zijn ontzettend ontzorgd in het hele proces naar onze bruiloft toe en op de dag zelf. Hierdoor konden wij volledig genieten van onze trouwdag zonder ons zorgen te maken over het programma. Ze is ontzettend gestructureerd, gemotiveerd en gaat creatief om met onverwachtte situaties. Bedankt!

S & R Bruidspaar

Testimonials

We have had a very special wedding that was expected to happen in 2 months since the day we contacted Maxime. And as such - it was quite challenging to have full set-up organized shortly with amazing quality. That is why we thought that a partnership could work the best for us. Quite many topics were under my own responsibility and control. However, I cannot imagine this wedding happening without support from Maxime! She is easy in getting all the ideas fast, open with her suggestions, very flexible and understandable. Even though I speak very little Dutch 🙂 and sometimes we had minor difficulties in understanding exact meaning of what we say. Some her ideas were absolute deal breakers for us. Presents organization, all decor at the venue, logistics for our guests. At the wedding day itself I had everything exactly the way we planned it! (of course there were minor things out of our control, but it is like 5% of overall organization which is not unavoidable at the events like wedding). Our guests were really impressed by smoothness of the ceremony and dinner. My friends who could not make it with travelling, watched the ceremony on YouTube streaming and were absolutely impressed! I know that Maxime is doing organizations of entire events. If there is a lack of creativity and knowledge how to organize the event of your dream - Maxime is your person! We wish her a lot of new couples and events in the next year. From our side: big THANK YOU for making our special day/evening like a fairy tale!

O & R Bruidspaar

Laten we kennismaken!