Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Vleuten, Utrecht

Instagram
i

Ceremoniemeester Inhuren

Ceremoniemeester Inhuren?

Compleet ontzorgt worden van begin tot eind

Kijk jij al uit naar de mooiste dag van je leven? Daar geeft niemand je ongelijk in! Een bruiloft is een zeer bijzondere dag en daar wil je optimaal van genieten. Zowel in de voorbereiding natuurlijk, als op de dag zelf. Het inhuren van een ceremoniemeester zorgt ervoor dat jij extra kunt genieten en je niet al te veel zorgen hoeft te maken. Ben je aan het twijfelen over een ceremoniemeester? Ik neem je mee in de voordelen

Eerst Even Voorstellen!

Ik mag jullie feliciteren want er komt een bruiloft aan.

Leuk dat jullie mij hebben gevonden! Mijn naam is Maxime en ik help jullie graag met het organiseren van de grote dag.

In 2017 startte ik als ondernemer. Ik begon als freelance dansdocent en maakte met collega’s fantastische shows waarin onze leerlingen hun dansen konden laten zien. Vanuit de coulissen keek ik trots naar het eindresultaat. Ik werd – zonder dat ik het doorhad – een doorgewinterde stage- & eventmanager.

In 2018 kwam weddingplannen op mijn pad. Ik was altijd al een bezig bijtje, ik zit gewoon niet graag stil. In mijn hoofd poppen de hele dag door creatieve ideeën op.

Ik luister naar al jullie wensen en vul het aan met mijn eigen ideeën. Ik breng jullie in contact met de leukste en beste leveranciers en denk graag out of the box. Samen met mijn partners stylen we de dag helemaal af zoals jullie op Pinterest voorbij hebben zien komen.

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen, dan kunnen we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Liefs Maxime

Een ceremoniemeester inhuren, waarom zou je dat doen?

  • Hulp bij het plannen

De reden dat veel mensen een ceremoniemeester inhuren, is omdat ze het regelwerk uit handen willen geven. Geen zorgen, wel een bijzondere en prachtige dag. En geef ze eens ongelijk! De belangrijkste taak van een ceremoniemeester is het plannen, want wat gepland is, wordt uiteindelijk ook echt gedaan. Wanneer een ceremoniemeester dit voor jou uit handen neemt, dan kun jij dit uit je hoofd zetten en je focussen op andere dingen.

  • Meer ruimte om te focussen op detail

Een plan is een goed begin, maar het is uiteindelijk het idee om dit in te kleuren met details. Je kunt namelijk een goede cateraar hebben, maar uiteindelijk gaat het erom dat je precies die hapjes wil die passen bij jullie als stel, de perfecte versiering op je event, de details op het geschenk wat je aan de gasten geeft, etc. Doordat een ceremoniemeester meedenkt over de grote lijnen, heb jij meer ruimte in je hoofd om te focussen op de details. En daarmee zou zomaar de meest bijzondere dag helemaal perfect kunnen worden.

  • Een ervaringsdeskundige

Wanneer je trouwt is het over het algemeen de bedoeling dat je dit hierna niet meer gaat doen. Je trouwt immers met de liefde van je leven! Dus er is een grote kans dat je nog niet zoveel ervaring hebt met het organiseren van een bruiloft. Een ceremoniemeester inhuren kan er daarom voor zorgen dat er wordt gedacht aan kleine of grote details die jij in eerste instantie over het hoofd zou zien. 

  • Vele handen maken licht werk

En wanneer je dus iemand inschakelt om je te helpen met het werk, hoef jij uiteindelijk minder te doen. Dit houdt ook in dat jij je minder druk hoeft te maken over dingen en je meer kunt genieten van jouw mooiste dag die in aantocht is.

  • Jullie navigator in drukke perioden

Een ceremoniemeester is ervoor om jullie van alles te ontzien en ook om het hoofd koel te houden in de aantocht naar jullie belangrijkste dag. Wanneer de grote dag nadert is het mogelijk dat jullie met zoveel dingen in je hoofd bezig zijn, dat de details gemist worden. Een ceremoniemeester is ervoor om aan alles te denken en jullie navigator te zijn in drukke perioden.

Portfolio

Testimonials

We hebben een superbruiloft gehad waarbij we volledig ontzorgd werden. Wij waren verbluft over de uitwerking van de aankleding van de kapel tot de Grote Laverie, het terras en het Koetshuis. Maxime (en zus) stelde zich professioneel op en was prettig gezelschap tussen de gasten. Maxime dacht mee in oplossingen en ideeën en niks was te veel. Het zag er super uit en we hadden er geen omkijken naar.

M & A Bruidspaar

Testimonials

Met volle tevredenheid schrijf ik deze review voor Maxime. Vanaf het allereerste begin was alles kristalhelder en perfect georganiseerd. De communicatie met Maxime was uiterst prettig en efficiënt, ze stond op elk moment paraat om onze vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Op de grote dag overtrof Maxime onze verwachtingen. Ze leek in staat het onmogelijke te realiseren en niets was haar te gek. Toen de bus met gasten pech kreeg, aarzelde ze niet om herhaaldelijk in haar Aygo op en neer te rijden om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Haar toewijding en flexibiliteit zijn werkelijk bewonderenswaardig. Maxime en haar collega brachten niet alleen professionaliteit, maar ook een betoverende sfeer en prachtige styling die onze gasten diep onder de indruk achterlieten. Voor toekomstige bruiden die op zoek zijn naar een weddingplanner die niet alleen de touwtjes strak in handen heeft, maar ook passie en magie toevoegt aan de gehele ervaring, kan ik Maxime van harte aanbevelen. Huur Maxime in, en je zult er geen spijt van krijgen. Ze maakt van jullie speciale dag een onvergetelijk meesterwerk.

S & J Bruidspaar

Testimonials

Maxime van ByMacs is niet alleen een hele goede wedding- en eventplanner, maar vooral ook een warm, vrolijk & enthousiast persoon. Super gezellig om met haar onze geweldige bruiloft voor te bereiden!! Maxime heeft ons geholpen vanaf het begin met het totale pakket voor de bruiloft. Ze heeft ons geholpen met het thema, het stylingplan en de styling van de dag, planning, het vinden van de juiste leveranciers (die overigens top waren!), het organiseren van de dag en ze was de ceremoniemeester tijdens onze prachtige trouwdag. Ze is creatief, organiseert en plant heel goed, waardoor wij geen stress hadden en als controlfreaks alles konden loslaten op de dag, omdat we wisten dat het in goede handen was…heerlijk kunnen genieten van een zorgeloze en persoonlijke bruiloft samen met onze kinderen!! Max, dank voor alle goede zorgen en het was een genot om met je samen te werken…..en we hebben het al vaak gezegd….. je bent echt een topper! En als weddingplanner een echte aanrader!

P & M Bruidspaar

Laten we kennismaken!