Laten we alvast proosten op de liefde.

Het vieren van de liefde en het delen van de liefde.

Contactgegevens

info@bymacs.nl
+(31) 6 29 19 67 00
Pablo Picassostraat 232
3544NX Utrecht

Instagram
  •  Story   •  De grote dag
herfst bruiloft bruidspaar houdt handen vast tijdens ceremonie

De grote dag

De dag is aangebroken. De een in het huis van een vriend en de ander thuis. Beide in gezonde zenuwen. Op jullie gemak maken jullie je beiden klaar voor deze dag. De een met behulp van een visagist en haarstylist, de ander met een espresso en zijn beste vriend om de zenuwen te doorbreken. Een muziekje op de achtergrond verbreekt de stiltes en je dagdroomt alvast naar de dag waar jullie al zo lang naar toe hebben geleefd.

De outfit wordt aangetrokken, de kriebels verschijnen in je buik en misschien kruipen de eerste tranen tevoorschijn. Je bent er klaar voor. Klaar om je leven verder te delen met die ene persoon. Die persoon die voor jou liefde, trouw en veiligheid betekent.

De een gaat naar locatie met jullie belangrijkste familie en vrienden. Bij aankomst krijgt iedereen een festival bandje om direct in de sfeer te komen. Daar op het grasveld met lichtpalen, bloemenzeeën en een live band zullen ze een welkomstdrankje drinken die wordt geregeld door de hostessen. In een fantastische auto wordt de bruid gebracht naar locatie.

De spanning van de eerste ontmoeting is om te snijden. De een wachtend bij het altaar, omringd door de beste getuigen en familie. De ander wachtend op het signaal dat het lopen naar het altaar kan beginnen. De muziek begint, de eerste klanken van jouw signaal zingen door de lucht en je neemt de eerste stappen naar een nieuw begin van een levensfase. Lopend op jouw persoon af, je hart een sprongetje, je glimlacht zenuwachtig door alle liefdevolle blikken en je handen zweten van het boeket. Je weet echter, als ik bij deze persoon eindig dan komt het goed.

Over een middenpad van Perzische kleden loop je op het muziektempo naar je toekomstige partner. Je kijkt naar de gasten en probeert je te focussen op de bloemstukken aan de stoelen. Die bloemstukken waar jullie zo verliefd op werden, maar van de zenuwen kan je alleen maar vooruit kijken, naar die ene persoon.

Bij het zien van elkaar beginnen de puzzelstukjes te vallen. Dit is waar jullie naar toe hebben gewerkt. Dit is het mooie moment om te delen waarom jullie van elkaar houden. Stotterend, snikkend en lachend delen jullie je favoriete momenten met elkaar. Bij de eerste zoen weten jullie het zeker, jullie zijn officieel nu samen. Officieel partners in dit leven. Met een luid applaus vieren jullie de liefde met iedereen waar jullie je mee omgeven.

Het applaus wordt overgenomen door een geruis van vrolijk kletsende mensen en klinkende glazen. De glazen worden geheven op jullie, een proost op de liefde, een proost op het leven.

De borrel breidt zich uit naar een ongedwongen sfeer van entertainment, bijpraten en dansen. Een festival vol met jullie favoriete activiteiten. Schor zingen bij de silent disco, onderuit gaan met Twister of herinneringen maken voor later in de Photobooth volkswagen.

Men entertaint zich, jullie kijken van een afstandje naar je publiek, en zuchten samen. Een half uurtje even samen. De fotografe schiet ondertussen foto’s terwijl jullie even bijkomen van een romantische rollercoaster. De liefde hangt in de lucht en jullie kunnen niet wachten om je weer te voegen bij jullie geliefden.

Een luid getoeter van foodtrucks onderbreekt jullie momentje samen, maar wordt al snel juichend ontvangen door een hongerig publiek. De BBQ truck begint te roken, de pokebowls worden gecreëerd en de ijsjes worden geschept. Er wordt volop genoten van het eten en drinken terwijl anderen nog een dansje wagen.

Als de avond valt wordt de sfeer romantischer. Jullie breken het ijs op de dansvloer door een openingsdans die niet snel wordt vergeten. De silent disco wordt een live DJ en voetjes gaan van de vloer tot diep in de nacht. Het einde komt in zicht, en door een haag van licht van vuurwerksterretjes wandelen jullie als getrouwd stel weg.