Arrangementen

onze diensten

Ceremoniemeesterschap

Je hebt je lijstje compleet afgevinkt, alles is geregeld. Maar als de grote dag dichtbij komt, wil je vooral bruidspaar zijn in plaats van eventplanner. Zorgeloos genieten van de dag, zonder aan je to-do-lijstje te moeten denken.  Als ceremoniemeester neem ik 4 weken voor de grote dag alles met jullie door. Ik maak een professioneel draaiboek en zorg ervoor dat alles tijdens jullie trouwdag op rolletjes loopt. En heb je bij de planning af en toe een klankbord nodig? Natuurlijk kan ik ook eerder in het traject al adviseren of ondersteuning bieden bij keuzes. Samen gaan we er iets moois van maken. 


vanaf 1.200


Weddingplanner

Je zweeft op een roze wolk nu je weet dat je gaat trouwen, maar je krijgt langzaam stress als je denkt aan al die zaken die je moet regelen. Dat is helemaal niet nodig. Hoe fijn is het dat je kan zeggen dat de voorbereiding net zo leuk was als de dag zelf? Als weddingplanner maak ik met jullie je droombruiloft mogelijk. Ik regel de beste leveranciers en zorg dat de dag zo eruit komt te zien zoals jullie willen! In de stijl die jullie mooi vinden, een dag die bij jullie past. De locatie straalt jullie tegemoet en die fantastische taart staat te wachten op de eerste hap. Zo word je uitgerust wakker op de grote dag en is het alleen maar genieten geblazen. 


vanaf 3.000


Styling en aankleding

Heb je geen idee welke kant je op wil qua styling en aankleding? Hoe je uitnodigingen eruit komen te zien? Of zien jullie beiden een duidelijke, maar totaal andere droom dag voor je? Ik luister naar jullie behoeftes en eisen voor de aankleding en maak een volledig stylingplan waarmee jullie zelf aan de slag kunnen en allebei blij van worden. De styling past namelijk helemaal bij jullie, doet het goed op foto's en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op jullie mooie dag.  


vanaf 650 (exclusief materiaalkosten)


Openingsdans

Die beruchte openingsdans. Zie je er tegenop? Of staat je partner echt te springen en dans jij met twee linkervoeten. Wees gerust, iedereen kan dansen. Ik maak graag een openingsdans op maat. Heb je al een nummer? Helemaal goed! Geen inspiratie? Geen probleem. Stuur mij je favoriete speellijst en ik creëer de perfecte openingsdans. Samen met jullie kijk ik naar de muziek, de dansstijl en maken we van de openingsdans een bijzonder moment waarbij jullie je goed voelen en het stralende middelpunt zijn.


vanaf 150

 inclusief  2 uur training op locatie of in een studio 

(meer trainingen zijn altijd mogelijk)Hospitality

Het feest of de locatie kan wel een extra touch gebruiken? En je wilt net iets meer en gekker dan anders? Mijn dansers zijn er voor de puntjes op de i. Gekostumeerd in jullie thema of gekleed als gastvrouwen zorgen zij voor sprankelend entertainment. Een openingsact, dansers bij de DJ of rondlopen met bakken vol snoep voor de hongerige gasten tijdens het feest? Niks is te gek!


Kosten in overleg. Er zijn natuurlijk eindeloze opties, dus laten we eerst eens kletsen over wat jullie graag willen!


Op maat gemaakt

Elke bruiloft is uniek, en net zoals een jurk of pak moet ook een weddingplan op maat gemaakt worden. In de bovenstaande opties geef ik een indruk van wat je kan verwachten, maar er is altijd meer mogelijk. Ook kun je verschillende elementen combineren. Wil je een stylingplan en een ceremoniemeester? Of weddingplanning inclusief op maat gemaakte openingsdans? Komt helemaal goed! Ik ga graag met jullie in gesprek om erachter te komen wat ik voor jullie kan betekenen. Tijd voor een leuke brainstormsessie onder het genot van een kopje koffie of een mooi glas wijn?